Sklepik

„DOBROCI”

Kupuj i pomagaj

Zamawiając dowolny produkt w naszym Sklepie „Dobroci” pomagasz! Cały dochód z działalności sklepu przeznaczony jest bowiem na realizację celów statutowych Stowarzyszenia im. Edmunda Bojanowskiego „Dobroć” a zatem na pomoc dzieciom, ubogim, starszym i chorym.

Nowości

Baranek czekoladowy mały

Katechizm według Edmunda Bojanowskiego

Edmundowa czekolada mleczna z lentilkami

Kolorowanka o Miłosierdziu

Szczęśliwi, którzy ufają Jezusowi

Wielkanocny zestaw prezentowy

Art. spożywcze

Nie znaleziono żadnych wyników

Nie znaleziono szukanej strony. Proszę spróbować innej definicji wyszukiwania lub zlokalizować wpis przy użyciu nawigacji powyżej.

Publikacje

• WYCHOWANIE, EDUKACJA I ZABAWA Z DZIECKIEM;
  • SPUŚCIZNA BŁ. EDMUNDA BOJANOWSKIEGO;

MODLITWY, ROZWAŻANIA i inne

WYCHOWANIE, EDUKACJA I ZABAWA Z DZIECKIEM

PROGRAM WYCHOWANIA

Różne wersje językowe

Wyświetlanie 5–5 z 5 wyników

Celem programu wychowania przedszkolnego według koncepcji pedagogicznej bł. Edmunda Bojanowskiego – czytamy we wstępie – jest integralne wychowanie i pełny rozwój dziecka, w odniesieniu do chrześcijańskiego systemu wartości oraz jego udostępnienie dla nauczycieli, dla których cele wychowania są zbieżne z niniejszym programem.

Program spełnia warunki ustalone przez Ministerstwo Edukacji Narodowej i może być dopuszczony do użytku w przedszkolach, oddziałach przedszkolnych w szkołach podstawowych i innych formach wychowania przedszkolnego.

Rękodzieło

• dekoracje domowe (flakony, pudełka itp.)
  • różańce

Szkatułki

Torba z myślą bł. Edmunda Bojanowskiego

ul. Krakowska 15, 39-200 Dębica

Reklamacje

Jeśli nie otrzymałeś/aś przesyłki, lub produkt dojechał nie tak jak powinien, lub był uszkodzony, a także jeśli masz jakikolwiek problem z przesyłką lub transakcją zapraszamy do kontaktu pod adresem mail: sklep@stowarzyszeniedobroc.pl. Z góry przepraszamy za ewentualne niedociągnięcia lub powody do reklamacji. Serdecznie pozdrawiamy! Zespół Stowarzyszenia im. Edmunda Bojanowskiego „Dobroć”.

Ta strona korzysta z ciasteczek aby świadczyć usługi na najwyższym poziomie. Dalsze korzystanie ze strony oznacza, że zgadzasz się na ich użycie.